Lieutenant Island Residence

Lieutenant Island Residence, Wellfleet, MA

This new three-bedroom home was designed to take full advantage of its spectacular site at the edge of Cape Cod Bay. The volume of the house expands towards a dramatic two story window wall facing the primary view. Additional views are captured from the upper deck which, with its pergola structure provides a shaded retreat. Natural ventilation is achieved by careful placement of several sets of motorized awning windows. Materials include red cedar siding, lead-coated copper fascias and bluestone pavers.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google