Modern Renovation & Addition
Project

Modern residence on Martins Cove, Hingham

This design involved a substantial renovation of a mid-century modern residence in Hingham. The home is located near World’s End and offers extraordinary views across Hingham Harbor to downtown Boston, The floor plan illustrates how connecting the restored original living room to a double height eat-in kitchen, established the core of the home as the center for the family to gather. The two wings were expanded to provide four bedrooms and a master suite on the private end of the house and a family room, office/ guest room and entry on the street side.

A new freestanding garage defines the edge of the outdoor patio and screens the rear yard from the street. The covered breezeway, which connects the house to the garage is supported by slender steel columns and creates an expressive and clear entrance.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google