Molecular

The commission for Molecular included repurposing of a large space for a new creative design studio, renovations to the reception area, main and executive conference rooms. The furnishings for the design studio were selected to encourage collaboration. The new studio break-out areas feature adjustable walls with pin-up and white boards and an innovative flexible lighting system.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google