Private Residence
Sudbury, MA

This addition and renovation to a contemporary home in Sudbury adds a new dining room, a guest suite, a garage/workshop and an indoor swimming pool with adjacent bath, changing and exercise rooms. The garage contains built-in cabinets, a loft and a two-story portion with an auto lift. Exposed timber framing and custom mahogany doors enclose the pool that adjoins a bluestone terrace landscaped with native wetland plantings. The roof of the pool structure is accessed from the living room and guest suite and provides a large deck overlooking Willis Pond.

Completed: 2003

Ext view 1, Modern Sudbury Addition Ext View 2, Modern Sudbury Addition Modern Lap Pool, Sudbury Addition Cable Rail Detail, Sudbury Addition Ext View 3, Modern Sudbury Addition Ext View 4, Modern Sudbury Addition Modern Sudbury Addition, Before