Provicetown Residence Addition
Provincetown, MA

Located at the end of a shell-paved lane near Provincetown’s center, this comprehensive reconstruction of an 1820’s Colonial house with later additions, created a three-bedroom residence with a landscaped courtyard in a previously unused back yard. Great care was taken to blend the new construction with the scale and historic character of the surrounding homes.

The first floor plan was reconfigured and oriented to the yard with large french doors. A spacious screen porch was added providing additional entertaining space and further linking the house to the garden courtyard. The new second floor master bedroom suite includes a private roof deck.

Ext View 1, Provincetown Addition Ext View 2, Provincetown Addition Ext View 3, Provincetown Addition Ext View 4, Provincetown Addition Int View 1, Provincetown Addition Int View 2, Provincetown Addition Int View 3, Provincetown Addition Kitchen, Provincetown Addition Int View 5, Provincetown Addition Bathroom, Provincetown Addition