Long Dune Residence,
Truro, MA

Perched on a coastal bluff overlooking the Atlantic Ocean, this new residence is designed to additionally afford views of the Pamet River and a fresh water pond. The entry side of the house appears very solid with its wood clad walls and narrow strip windows enclosing the bathrooms, outdoor showers, stair, and laundry room. Little is revealed until entering the house through a tall glass door that emerges as one approaches the house. Once inside, the living and dining rooms, which occupy the building's center, open to the dramatic water views through a floor to ceiling glass wall that features large sliding doors connecting to a multi-level outdoor deck.

Ext View 1, Long Dune Residence Ext View 2, Long Dune Residence Ext View 3, Long Dune Residence Ext View 4, Long Dune Residence Ext View 5, Long Dune Residence Ext View 6, Long Dune Residence Ext View 7, Long Dune Residence Ext View 8, Long Dune Residence Ext View 9, Long Dune Residence Ext View 10, Long Dune Residence Interior View 1, Long Dune Residence Dining Area, Long Dune Residence Kitchen, Long Dune Residence Interior View 2, Long Dune Residence Interior View 3, Long Dune Residence Interior View 4, Long Dune Residence Interior View 5, Long Dune Residence Ext View 11, Long Dune Residence Bath, Long Dune Residence