Lieutenant Island Residence
Wellfleet, MA

This new three-bedroom home was designed to take full advantage of its spectacular site at the edge of Cape Cod Bay. The volume of the house expands towards a dramatic two story window wall facing the primary view. Additional views are captured from the upper deck which, with its pergola structure provides a shaded retreat. Natural ventilation is achieved by careful placement of several sets of motorized awning windows. Materials include red cedar siding, lead-coated copper fascias and bluestone pavers.

Completed: 2001

Ext View 1, Wellfleet Modern Architecture Ext View 2, Wellfleet Modern Architecture Ext View 3, Wellfleet Modern Architecture Ext View 4, Wellfleet Modern Architecture Int View 1, Wellfleet Modern Architecture Int View 2, Wellfleet Modern Architecture Screen Porch, Wellfleet Modern Architecture Int View 3, Wellfleet Modern Architecture Int View 4, Wellfleet Modern Architecture Int View 5, Wellfleet Modern Architecture Cable Railing, Wellfleet Modern Architecture